At være vognmand i Løgumkloster kan også være spændende

By:

Der er bare nogle opgaver, der er mere spændende og eksotiske at dække.

Det er jo nok lidt mere spændende som for eksempel journalist, at man skal dække en prisuddeling i varme omgivelser, hvor man så lige får tildelt nogle fridage oveni ved siden af, man kan dyrke dernede efter uddelingen.

Så er der samtidig dem, der bliver sendt ud i en storm i Jylland for at vise, at der rent faktisk er storm, selvom man godt kan regne det ud alligevel; og det eneste man får med tilbage fra den opgave, er en forkølelse.

Således er der nok også opgaver som vognmand, der er mere spændende at tage end andre, om det handler om at køre bestemt gods, have en specifik vogn at gøre det i og ikke mindst angående den destination, man skal til.

Derfor er der nok flere, der higer efter en vogntur til Paris, end at de igen skal til Løgumkloster.

Nogle vognmænd elsker ligefrem at køre til Løgumkloster

Dog kan der jo være undtagelser med vognmænd, der ligefrem elsker de ture og kan lide omgivelser her, eller de ligefrem kommer fra området eller bor der, så de kan opleve forandringer ske og arbejde samme sted, som man bor eventuelt.

For selvom man kommer til Paris, så er det stadig et arbejde, og man skal køre mange timer på kedelige og ensformige motorveje, og man kører mest til industriområder end de områder, der er pæne at se til.

Ej heller er der mulighed for en fridag, for den lastbil skal helst ikke stå stille, så man skal hjem med den igen.

Imens er man væk fra familie og venner i flere dage, og når man kommer hjem, venter den næste opgave på en.

Skal man bare til Løgumkloster, så kan man komme hjem hver dag og se familien og slappe af inden næste opgave.