Bekæmp den tørre hud med hjælp fra en nærende creme

By:

Tør hud i ansigtet er rigtig irriterende. Den tørre hud vil føles stram og sensibel, og det kan være svært at lægge en pæn makeup. I det følgende kan du læse mere om hvorledes du kommer den tørre hud til livs.

Hvorfor får man tør hud?

Tør og sensibel hud kan have mange årsager. Om vinteren oplever mange af os perioder med tør hud i ansigtet. Dette skyldes selvfølgelig dels den tørre og kolde luft udendørs, og så det at vi tilbringer megen tid indendøre hvor vi ikke får sol lys eller frisk luft. Og så har vi en tendens til ikke at spise så sundt i løbet af de mørke vinter måneder.

Denne tilstand vil typisk gå over når sommeren vender tilbage. Men for nogle mennesker er den tørre hud kronisk, og giver anledning til mange gener, både når det handler om komfort og når det kommer til det rent kosmetiske.

Tør hud har nemlig tendens til at medføre en kedelig tein, og kan samtidig nemt udvikle sig til overfølsom hud som nemt slår ud i atopisk eksem eller udvikler allergi. Dermed bliver huden endnu mere vanskelig at have med at gøre.

Når man prøver at påføre tør og problematisk hud en almindelig dagcreme kan man føle at den overhovedet ikke trænger ind i huden, men lægger sig som en film i overfladen. Derfor er det vigtigt at du, hvis du døjer med tør hud, vælger den rette creme. Og her kan du med stor fordel prøve Vitacreme B12.

Vitacreme B12 – dit bedste våben i kampen mod tør hud

Vitacreme B12 er et nyskabende produkt som er særligt udviklet til at behandle problemhud. Som creme mod tør hud er Vitacreme B12 noget nær perfekt. Selv om cremen er fed og nærende trænger den nemt igennem hudens øvre lag og efterlade huden gennemfugtet og spændstig. Læs mere på vitacreme.dk