Boligkøb, skilsmisse eller familieoverdragelse – lad billig boligadvokat stå for skødeskrivning

By:

Er du i gang med et boligkøb, så gælder det om at have et godt overblik over alle dokumenterne, som skal gennemlæses. Der skal også udarbejdes et nyt skøde, når boligen overdrages fra én ejer til en ny. Som boligkøber er det utrolig vigtigt, at du får et tinglyst skøde, for det er dit bevis på, at boligen tilhører dig, og sælger kan ikke sælge boligen videre til andre. Et skøde kan enten udarbejdes af dig selv, hvis du har forstand på det eller overskud til at sætte dig ind i, hvordan du gør, men du kan også vælge at gøre som de fleste andre boligkøbere og hyre en boligadvokat.

Find de bedste tilbud online

Fordelen ved at hyre en erfaren boligadvokat er, at du hurtigt og effektivt kan få skødet udarbejdet og tinglyst. Priserne på skødeskrivning afhænger af den enkelte boligadvokats tilbud, men du kan sagtens få hjælp til billige priser. Fordelen ved at kunne søge online er, at du kan finde en boligadvokat et andet sted i landet, som er billigere end de lokale boligadvokater i din by. Skødeskrivning kan foregå via online-kommunikation, og det giver en større fleksibilitet, når du skal finde den billigste pris. Du kan se et eksempel på priser på at få lavet et skøde hos eBoligadvokat.dk.

Skødeskrivning i andre situationer

Du kan stå i andre situationer og have brug for skødeskrivning. Det kan være i forbindelse med en skilsmisse, hvor du køber din tidligere ægtefælles ud af jeres tidligere fælles hjem og overtager hele huset selv. Dermed skal der udarbejdes et nyt skøde, som dokumenterer, at huset er dit. Det kan også være i forbindelse med ændring i ejerandele eller familieoverdragelse, at der er brug for at blive lavet et nyt skøde, som skal tinglyses. Du skal selv underskrive skødet med NemID, men boligadvokaten kan ordne både skødeskrivning og tinglysning for dig.  

Posted in: skøde