Frisør Pii – få en flot frisure hos din bæredygtige frisør i Ballerup

By:

Vil du gerne have en frisøroplevelse, som både giver dig en flot frisure og en behagelig afslappende oplevelse, så kan det anbefales at besøge Frisør Pii i Ballerup. Her er den enkelte kunde i centrum, og sammen med en dedikeret frisør vil du finde frem til netop den frisure, som passer bedst til dit behov og din personlighed.

Grøn profil og markedets bedste hårprodukter

Frisør Pii er medlem af den internationale og anerkendte frisørorganisation Intercoiffure, som har samlet de bedste frisører i verden, og det betyder, at Frisør Pii ligesom de andre medlemmer skal leve op til en række høje krav. Hos Frisør Pii er der fokus på høj kvalitet og en miljørigtig og bæredygtig profil, og salonen bestræber sig på at tilbyde kunderne markedets bedste hårprodukter. Hvis du er i tvivl om, hvilken type hårprodukter du skal anvende, så kan de professionelle frisører i salonen lave en analyse af din hårtype og fortælle dig, hvilke produkter der bedst vil gavne dit hår.

Personlig behandling med udgangspunkt i dine ønsker

Frisør Pii tilbyder dameklip, herreklip og børneklip, som tager udgangspunkt i individuelle ønsker og behov. Der tilbydes også vask, føn og kurbehandlinger, og behandlingerne inkluderer nakke- og skuldermassage med produkter fra Aveda, så du vil komme til at føle dig dejlig afslappet. Trænger du til at få frisket din nuværende hårfarve op, eller ønsker du at skifte hårfarve, så kan du få farvet dit hår enten med traditionelle teknikker til reflekser eller helfarve, eller du kan prøve mere kreative metoder som balayage, ombré eller sombré.

Individuelle priser og studierabat

Hos Frisør Pii er priserne individuelle, men starter fra 250 kr. for en børneklipning og slutter ved 665 kr. for en dameklip med vask og føn inkluderet i prisen. Kurbehandlinger koster fra 255 kr., og permanent koster fra 895 kr. Du finder en vejledende prisliste på hjemmesiden. Der gives studierabat på hverdage mellem klokken 10-14. Hos Frisør Pii er kunder i alle aldre velkomne hele dagen, og det er nemt at bestille tid online via hjemmesiden https://www.frisorpii.dk/ballerup/.

Posted in: frisør