Hvad koster det at sende en pakke til USA?

By:

Har du en pakke, der skal sendes over Atlanten til et sted langt fra din adresse? Fragt til USA er et vidt begreb, og der findes mange forskellige muligheder og ikke mindst priser – alt sammen selvfølgelig afhængig af størrelsen og vægten på din pakke. Vi vil prøve at give dig et overblik over dine muligheder for at sende pakker, så du hurtigst og billigst kan få fragten sendt afsted. Vi kommer ikke ind på specifikke priser, men til gengæld kan du læse, hvad du skal være opmærksom på, når du leder efter et fragtfirma.

Hvem er pakken til?

Når du undersøger forskellige leverandører, så er det vigtigt at holde for øje, om din pakke er til en privatperson eller til en virksomhed. Det har nemlig indflydelse på prisen såvel som udvalget af leverandører på markedet.

Hvor hurtigt skal det gå?

Du skal tage stilling til, hvor hurtigt pakken skal nå frem. Jo længere tid leverandøren har at løbe på, des billigere er det. Men det er bestemt også muligt at finde en ekspreslevering til en billig pris, hvis bare du ved, hvor du skal kigge.

Brug en prisberegner

De enkelte leverandører af fragtforsendelse i Danmark har alle prisberegnere på deres hjemmeside, men det er et stort arbejde at tjekke dem allesammen for derefter at sammenligne. I stedet kan du gøre brug af pakke.dk, der siden 2012 har drevet et koncept, som gør det muligt at finde den billigste leveringsmetode til både private og erhverv.

Pakke.dk samarbejder med UPS, FedEx, PostNord og GLS, så du er derfor garanteret en høj service med en lav fejlrate.

Vær opmærksom på pakkens størrelse

Inden du kaster dig over sammenligningstjenesten, så få noteret pakkens størrelse og vægt ned. Det er nemlig nødvendigt for at få den eksakte pris på fragten, og det er irriterende at skulle gøre, når man først har sat sig ved computeren for at undersøge markedet.

Posted in: pakke til usa