Ikano Bank: Lån penge til det, du drømmer om!

By:

Hvad står øverst på din drømmeliste? Er det en tur til Maldiverne? Den nyeste iPhone? En ny kjole til festen på fredag, hvor ham den søde kommer? Drømme er forskellige fra person til person, men ens for dem alle er, at de fleste koster penge.

Har du penge, så kan du få. Har du ingen, så må du gå! Har du hørt den kendte sang, og har du oplevet på egen krop, hvordan det er at ønske sig noget, man ikke har råd til? Med et Ikano Bank lån kan du få dine drømme til at gå i opfyldelse; du kan låne op til 300.000 kr., og du skal hverken stille sikkerhed for lånet eller forklare en rådgiver, hvad du ønsker at bruge dine penge på.

Der er dog en række krav til dig, der ønsker at låne. Du skal:

– Være fyldt 18 år

– Have bopæl i Danmark

– Ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret

Derudover bliver der foretaget en kreditvurdering af dig og din økonomi, og det betyder, at du selvfølgelig ikke kan få lov til at låne 300.000, hvis din økonomi ikke kan bære afdragene.

Du bestemmer, hvad pengene skal bruges til

Når du låner penge i din fysiske bank, skal du tale med en bankrådgiver, og du skal forklare, hvad pengene skal bruges til. Herefter får du – hvis du er heldig – lov til at låne penge, men du må ikke bruge dem til andet end det, I har aftalt, og du skal som regel stille sikkerhed for lånet i form af pant i det købte.

Låner du derimod pengene i en online bank som Ikano – ja, så bestemmer du selv, hvad pengene skal bruges til. Du skal ikke forklare det for nogen, og hvis du ombestemmer dig, når pengene står på din konto, er der ingen, der stiller spørgsmålstegn ved det.

Posted in: Forbrugslån