Pris på gulvafslibning hænger sammen med kvaliteten…

By:

… men derfor betyder det ikke, at de to komponenter, pris og kvalitet, nødvendigvis begge behøver være høje for at følge hinanden.

Uden at begynde at falde hen til store matematiske termer, så kan du faktisk se det som en graf, hvor det IKKE er ensbetydende med, at prisen stiger, som kvaliteten stiger.

Faktisk kan man nærmere sige, at hvis du har at gøre med det rette gulvafslibningsfirma til prisen, så er prisen en konstant, der ikke stiger (men måske daler, hvis du som kunde indgår en specifik aftale med firmaet), mens kvaliteten altid vil være høj.

Hvordan kan det så hænge sammen, for man får jo tit tudet ørene fulde med, at hvis man skal have noget af høj kvalitet, så skal det også koste mange penge?

Det hænger blandt andet sammen med, at det perfekte gulvafslibningsfirma gerne vil give dig en pris, der kan svare sig og stemmer overens med forventningerne og eventuelt et afsat budget til formålet, hvor kvaliteten af gulvafslibningen stadig er superb.

Dog kan dette gulvafslibningsfirma ikke altid være det nemmeste at finde frem til, og uden at du skal have den store lommeregner frem til at udregne prisen per kvadratmeter, oplyst på firmaernes hjemmesider, kontra de udmærkelser, de respektive firmaer har fået, og sammenholde dette facit med dit eget budget, så er det ikke altid det første gulvafslibningsfirma, du falder over, som du nødvendigvis skal vælge.

Man kan undersøge parametre som tidligere tilfredse kunder, og hvad der dermed tidligere er blevet sagt om firmaet, du har fundet frem til. Måske kender du nogle personer personligt, som har fået udført arbejde af et givent gulvafslibningsfirma. Disse mennesker kan du så tage fat i og få en udtalelse fra.

Vær dog altid opmærksom på, at et godt gulvafslibningsfirma ikke fastsætter en pris på at slibe dit gulv ned, før de selv har set det.