Send sikkert og nemt pakker afsted

By:

Søger du en billig og troværdig udbyder, når du skal sende pakker afsted? Det kan være, at du som virksomhed har en lang række kunder at sende pakker afsted til, men det kan også være, at du som privat person bare sender mange pakker. Det findes der heldigvis en løsning på. Hos Pakke.dk kan du nemlig sende pakker nemt og sikkert afsted til en billig pris, der i den grad er konkurrencedygtig – og det er hvad enten om du er privat person eller en virksomhed. Pakke.dk startede i 2012 og har lige siden leveret pakker med stor succes. Den store popularitet skyldes sandsynligvis, at Pakke.dk har gjort det nemt, overskueligt og tidsbesparende at sende pakker afsted. De har nemlig en prisberegner, der giver dig som kunde aktuelle priser på forsendelse i Danmark, men også resten af verden. Udover de gode priser, så får du også hurtig levering, der typisk ligger mellem 1-5 arbejdsdage – også selvom at det er udenfor Danmark. 

Det er altså en løsning, der er bekvem og enkel, og det er i den grad fordelagtigt, hvis du som virksomhed vil sende pakker sikkert afsted, men også hvis du som privat gerne vil være i trygge hænder. 

Beregn og sammenlign priser på pakkeforsendelse 

Klik ind på pakke.dk/pakke-forsendelse, hvor du kan læse meget mere om de mange fordele hos Pakke.dk, når du skal sende pakker afsted. Her kan du også nemt finde frem til deres prisberegner, som ligger på forsiden på Pakke.dk, hvor du kan få et overblik over de forskellige fragtomkostninger. Du skal blot indtaste afsender- og modtagerland samt postnummer og størrelse på pakken. Så finder prisberegneren hurtigt frem til de billigste og hurtigste priser, og så kan du vælge den pris og metode, der passer bedst til dine ønsker i forhold til pakkeforsendelse. På den måde bliver det pludselig nemt og overskueligt at få et overblik over priser og fragt.