Skab smukke resultater med en professionel gulvafslibning

By:

Et smukt og velholdt trægulv er ikke alene en pryd for et hus eller for en lejlighed. Det kan også sagtens være et ganske uvurderligt aktiv for boligen. Især hvis der er tale om et originalt trægulv – altså et trægulv som blev anlagt samtidig med at bygningen blev opført.

Et sådant trægulv vil nemlig passer perfekt til huset eller til lejligheden. Samtidig vil det sandsynligvis holde en meget høj standard. I gamle dage, da træværk var den eneste form for gulvbelægning som blev brugt i forbindelse med byggeri af ejendomme til privat brug, anvendtes fortrinsvis træ af meget høj kvalitet.

Er du således i besiddelse af en bolig med et originalt trægulv kan det godt betale sig at passe rigtig godt på dette. Det kan nemlig godt gå hen og blive rigtig dyrt at få lagt et nyt trægulv af tilsvarende kvalitet.

Hjælp, mit trægulv er snusket og slidt at se på!

Det kan selvfølgelig godt være at dit trægulv ikke just er nogen fryd for øjet. Den form for patina som et trægulv pådrager sig i årenes løb er ikke altid lige flatterende.

Et olieret eller et sæbe behandlet trægulv vil, så snart den beskyttende hinde af olie eller sæbe i gulvets overflade er slidt bort, begynde at suge spildte væsker og nedtrådt skidt til sig. Disse vil indlejre sig i træværkets udtørrede fibre og give anledning til misfarvninger, lige som solens skarpe uv stråler vil blege og gulne overfladen på gulvet. Og et trægulv hvor lakken er slidt igennem flere steder vil fremstå direkte beskadiget.

Der er dog ingen grund til at fortvivle. Er dit gulv intakt, og er træværket gennemgående sundt og uden graverende skader, kan gulvet med stor sandsynlighed reddes med en grundig gulvafslibning og en tilhørende efterbehandling.

Du kan altid kontakte din lokale afdeling af Gulvkanonen for et tilbud på en grundig gulvafslibning via hjemmesiden Gulvkanonen.dk

Posted in: gulvafslibning